Jack Herer CZ
Kdo je on-line
bullet.gif Hosté on-line: 1

bullet.gif Členové on-line: 0

bullet.gif Registrovaní členové: 61
bullet.gif Nejnovější člen: ClydeLoughman3
Poslední články
bullet.gif Postavení klanu op...
bullet.gif Evropský server se ...
bullet.gif Nové statistiky TOP15
bullet.gif Cvičný sraz v Hrad...
bullet.gif Cvičný sraz v ostr...
Hiearchie článků
blank.gif Rozcestník » WORLD OF TANKS(WOT) » Cvičný sraz v ostravě blank.gif
capmain-b-left.pngcapmain-b-right.png
Cvičný sraz v ostravě
blank.gif

pátek 26.října 2012

Dne 26.října 2012 byla započata cvičná inspekční bitva . Hráči klanu, kteří mají své garáže rozmístěné v okolí Hradce Králové se rozhodli vyzvat Ostravské spoluhráče k cvičné bitvě na jejich domácí mapě. Balu26 jako správný velitel vyrazil první,vytáhl Masakra19 z právě rozehrané bitvy(mapa: Práce).Poté jsme vyrazili přes Masakrovu garáž vyzvednout AFKujícího Talase...Zajistit přepravu nebylo jednoduché,ale opět díky veliteli, který intuitivně zajistil přepravní vagón, bylo vše oukej .Naložení naší výbavy proběhlo bleskurychle v nedalekém údolí, zvaném Pardubice.




Přeprava proběhla bez problémů, pouze bylo potřeba odsunout několik tanků,které kempily na našich místech.Masakr s Talasem během přesunu poctivě doplňovali průraznou munici.Přidal se i Balů,jehož při tom přistihla bezpečnostní ostraha vlaku,ale při pohledu na jeho frčky usoudila, že by je to mohlo ještě mrzet a s pozdravem odešla..





Příjezd na Ostravské nádraží probíhal za posledních úprav taktiky.Byla zvoleno rozmístění tanků při počátečním průzkumu území.Balu aktivoval binokular a nasvěcoval, Talas s Masakrem se rozmístili po nástupišti,nahodili maskování a snažili se zapadnout mezi ostatní tanky..




 


Po chvíli jsme učinili začátečnickou chybu, sjeli jsme se na jedno místo, odkud vedla pouze jedna cesta. Proběhlo vzájemné nasvícení,Masakr se sice snažil maskovat dále, ale byl odhalen díky specifikaci vybavení, které bohužel má jen on :-)
Z ostravských tanků se podařilo nasvítit Mašleho,druhý tank bohužel v současném patchi ještě není :-) Vyklubala se z něj premiová paní domácí Mašleho čety.Po vzájemném chvilkovém oťukávání jsme všichni zjistili, že může nastat klid zbraní a bylo načase vyrazit směrem k Mašleho garáži..
Po příjezdu se ukázali další dvě přilehlé garáže, Filipa a Vendulky,kteří nenápadně scoutovali okolí. Proběhlo představování a seznamování,byli zapáleny maskovací dýmovnice.Mašleho garáž se ukázala jako prostorná, spousta volných míst pro tanky,nepřeháním když řeknu, že by se tu mohli sjet 2 kompletní roty :-) 
Z paní domácí se vyklubala pozorná hostitelka,která nám ihned doplnila nádrže černým palivem. Začal se rozjíždět rozhovor,začali opadávat návyky krýt si záda, prostě začala zábava..Mašle vytáhl z muničního skladu jednu várku goldové munice,a už to začalo :-) Pravidelné doplňování se stalo povinností,tož i velitel si dal, což je vzácnost.Bohužel prémiová paní domácí  zjistila, že goldovka nepasuje na její tank, tudíž vytáhla explozivní a začala také dobíjet.Po chvíli Masakr zjistil, že explozivní také potřebuje a doplňoval také.Byla provedena vzájemná výměna speciálních edicí střeliva a také zkušenosti jednotlivců vyplouvaly napovrch.
Během popíjení a tlachání se ozvalo zaburácení a v plné kráse se nasvítil Mech. Za všeobecného hlaholu zapadl mezi ostatní a začal poctivě dopňovat munici.
Během večera se toho stalo hodně, ani tu nelze vše napsat.Důležité je to , že jsme se vzájemně poznali,zjistili jsme, že jsme všichni normální lidi,kteří se dokáží bavit i mimo TS 



sobota 27.října 2012


 
K ránu začínali tanky parkovat a vypínat motory. Ke smůle Balua  nalezl Talasek bitevní trenažer(Xbox),kde s Masakrem až do rána skákali, mávali, prostě dělali "bordel".. Mech s úsměvem razil do bitvy(mapa: Práce)

Po vydatném odpočinku se kolem poledního začali rozbíhat motory,pravda,některým trvalo déle nastartovat,ale nakonec byli všichni připravení na odpolední setkání , které se mělo konat v nedaleké bowlingové herně .Musím také zmínit filipa, který nás školil na Xboxu a předvedl nám, že mávání a skákání co předvádíme je sice zajímavé, ale proti němu nám to je na nic :-)




Zde měli ostravské řady doplnit Mayer a Kamikaze,tudíž všichni zúčastnění(Filip,Mašle,Mech,paní domácí,Balu,Masakr,Talasek)nasadili maskování, binokulár a při průjezdu nového tanku probíhalo typování, kdo by to mohl býti..První byl nasvícen Kamikaze,ale měl výborné maskování, Mech ho typl na Mayera :-)Za všeobecného popíjení,tlachání,pojídání místních specialit probíhal vyrovnaný souboj v házení žlábků..Nečekaně byl nasvícen mayer,jeho maskování by bylo třeba doexpit :-) Připojil se ke hře a podpořil vydatně ostravské řady..Zde se začalo projevovat poškození z předchozího souboje.Balu opravoval rádio,talasasovi klesla pohyblivost v terénu,mašle vyklepával křivé dělo,mechův binokular začal nasvěcovat tanky mimo jeho dosah,filipův nabíječ nestíhal :-)Všichni parkující kolem masakra v jednu chvíli usoudili, že mu poněkud blbne ventilace(samozdřejmě to nebyla pravda :-) :-) )Jedině snad kamík s mayerem stihli přes noc opravit svoje tanky a předváděli 100% výkon. Vše se dělo pod přísným dohledem naší paní domácí :-) Její tolerantí přístup a nadhled k naším rozhovorům ohledně vojenské techniky byl po celou dobu cvičení příkladný. Po chvíli se štěstí začalo obracet na stranu HRADECKÉ SEKCE,což z odstupem času musím zhodnotit tak, že se místní rozhodli polevit,aby hosté měli radost.. Také musím zmínit, že ostrava se hemží tanky s překrásným desingem :-)


Po závěrečném doplnění munice proběhl taktický přesun na zimní část mapy.Během cesty došlo k rozdělení konvoje na dvě části. První konvoj skládající se z Mecha,Kamíka,Meyera a Masakra se na cílové pozici rozmístil do útočné formace (HT,scout,HT,arty) a očekával příjezd druhého konvoje :-)Druhý konvoj dorazil připraven a začala lítá bitva kdo z koho. Zásahů do věže,periskopu,na vanu bylo nepočítaně,naštěstí souboj skončil beze ztrát díky časovému limitu nerozhodně.

Místní hospůdka s přívětivou obsluhou byla ideální místo na pokračování rozjetého večera. Rozjela se diskuze na technické úrovni, tanky až k prasknutí naplněny municí, prověřen sniper mód u šipek, ochutnávka místní speciality, prostě pohoda :-)



neděle 28.října 2012

K ránu ,kdy už byla obsluha unavená neustálým taháním vozíků s municí, jsme se jako klan rozhodli že je na čase to rozpustit.Rozešli jsme se s  úsměvem na rtech,se skvělými dojmy z proběhnuvšího cvičení..Mayer,Kamík a Mech vyrazili do svých garáží,Hradečáci budou ještě jeden den otravovat  u Mašleho čety :-)
Večer už byl klidnější, poškozené tanky už tolik nevydrží, tudíž se motory vypínaly dříve než v sobotu..Jediný Filip měl ještě výdrž nás školit, nejdéle vydržel Talas :-)
Po ránu bylo bylo veselo :-) Masakr si koupil jednodenní zimní maskováni,talas doplňoval munici,Balu trávil čas kontrolováním PC techniky,Mašle hledal koště, kterým nás vymete pryč,paní domácí vyvářela a filip neustále podával výzvy ohledně Xboxu. Dorazila i Vendulka, aby se pokochala pohledem na nás a naše odřené tanky :-)
Také proběhl nábor nových hráčů :-) Dorazila nejmenší členka mašleho rodinky,byla vystavena cílenému lanaření :-) Ale holt si ještě pár let počkáme,než se rozhodne..
Co říci na závěr.. Padlo spousta munice,použita hromada maskovacích dýmovnic,ale to není to nejdůležitější..Důležité je to že jsme se sešli, poprvé je to dle mě vždy nejtěžší..Nikdy člověk neví ,koho na netu potká.. I přes rozdílnost našich tierů jsme si dle mě všichni rozuměli,všichni se umí přizpůsobit okolí a situaci.Což je u lidí , kteří se chtějí třeba zase někdy sejít dosti důležité.Proto této cvičné bitvě dávám za 1


V blízké době se plánuje II.cvičná bitva,kde Pražské tanky dorazí do východních čech :-)

blank.gif
blank.gif blank.gif
capmain-b-left.pngcapmain-b-right.png
Komentáře
blank.gif
#1 | jack_ass dne November 13 2012 15:35:41
Krásně napsáno Masakr! Na cvičnou bitvu II. dorazí i jeden low tank, jak říká Balu ze začátku Moravy.)
#2 | jacker2 dne November 13 2012 18:33:49
pekne citanie...heh
#3 | kamikadze dne November 14 2012 21:07:02
Super napsané, bez výtky. Spravilo mi to náladu po úmorné denní práci. THX všichni, kdo se na tom článku podíleli.
#4 | Masle dne November 14 2012 22:47:26
masakr super.bravo už se těším až uděláme ofiko pořadný srazík (na jaře)
#5 | mech dne November 15 2012 20:47:23
já smekám a jsem rád ,že většina je tu na pohodu vy mi zvedáte poslední dobou náladu a ty masakr prostě paráda ta nová hutˇ a vše do detailu hmmmm
#6 | masakr19 dne November 17 2012 10:16:29
mechu, je to detailně, ale ne úplně :-) to by bylo na několik stran.
#7 | robavatar13 dne November 19 2012 17:10:11
Bezva,opravdu hezký počtení a muselo to být asi fakt super....
#8 | Meyer001 dne December 28 2012 21:28:21
Super článek,skvěle napsáno! Úsměv
blank.gif
capmain-b-left.pngcapmain-b-right.png
Přidat komentář
blank.gif
Jméno:

Validační kód
Validační kód


blank.gif
capmain-b-left.pngcapmain-b-right.png
Hodnocení
blank.gif
Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé.

Prosím přihlaště senebo se registrujte pro možnost hodnocení.

Výborné Výborné 100% [5 Hlasů]
Chvalitebné Chvalitebné 0% [Žádné hlasy]
Dobré Dobré 0% [Žádné hlasy]
Dostačující Dostačující 0% [Žádné hlasy]
Nedostačující Nedostačující 0% [Žádné hlasy]
blank.gif
capmain-b-left.pngcapmain-b-right.png
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Návštěvnost
252,888 návštěv